Vi är fyra fotografer ur gruppen Caféfotograferna som ställer ut. Vi har själva valt vilka bilder vi ska ha med och sedan tillsammans valt hur de ska hänga. Varje fotograf presenteras på sin egen sida och där kan du också läsa mer om respektive bild. Flera av oss har valt att ha något eller några genomgående teman, men vi fotar även andra motiv.

Prata gärna med oss på vernissagen, eller kontakta oss genom biblioteket för att höra vilka andra dagar vi kan vara på plats. Vi kommer också att lägga dit visitkort eller liknande så att du kan kontakta oss för att köpa bilder eller beställa bildjobb om du har något som behöver fotas.

Välkomna till vår utställning!

Vi hoppas att just du kommer och ser vår utställning som alltså öppnar klockan 15 den 1 november 2013.

Länkar

Inbjudan på Facebook - klicka här (öppnas i nytt fönster)
- anmäl dig gärna så att vi kan planera hur mycket gott vi ska köpa till vernissagen!

Ladda ner inbjudan som PDF - klicka här - och sätt gärna upp den på tillåtna ställen som anslagstavlor.

Köpa en bild?

Alla bilder på utställningen är till salu, som regel i en begränsad serie. En "prick" bredvid bilden betyder att någon har köpt en kopia, men eftersom bilderna säljs i serier kan det bli flera prickar bredvid varje bild innan alla är sålda. Läs mer om bilderna på respektive fotografs sida. Där står även priserna och hur de säljs och levereras.

Resa kommunalt:

Saltsjöbanan avgår tre gånger i timmen från Slussen (hel, x.20 och x.40 varje timme). Gå av tåget, ta gångbron över spåren och där den delar sig, gå nedåt till ingången av centrum (vid bankomaten). Där centrumet öppnar sig till ett "torg" finns ingången till biblioteket.

Resa med bil:

Åk Södra länken mot Nacka. Efter de båda tunnlarna, sväng av mot Saltsjöbaden/Fisksätra. När motorvägen tar slut, sväng av mot Fisksätra. Ta vänster i t-korset och parkera utanför centrum, mitt emot tågstationen. Gå in i centrum från parkeringen och ta rulltrappan vid Ica en trappa upp. Du står då på ett inomhustorg där ingången till biblioteket finns.

Copyright

Alla bilder på den här sajten är givetvis (c) respektive fotograf och får inte laddas ned eller på annat sätt användas av andra. Missbruk faktureras.

 


 

Utställningen